• NOVI111.jpg

Обеци РОЗОВИ КРИСТАЛИ

Цена: 55.00 лв.

Обеци с големи (ок. 20х25мм.) и малки (4х3мм.) чешки кристали и метални елементи от посребрена мед и тибетско сребро.