• НОВИ79.jpg

Гривна с планински кристал и чешки кристал

Цена: 45.00 лв.

Гривна от позлатени метални елементи и мъниста планински кристал (10мм.) и чешки кристал (12мм). Нанизана е на златиста корда със силиконово покритие.